Jaarlijkse inzamelactie voor Stichting Kinder Kanker Genezing

Sluit je aan in de strijd tegen kinderkanker: steun de 2021 actie

De jaarlijkse inzamelactie van Stichting Kinder Kanker Genezing is een oproep aan donateurs om mee te doen in de strijd tegen kinderkanker. Met de inzamelactie vraagt de stichting om een jaarbijdrage. Elke donatie helpt en is hard nodig, want in een arm land geneest nu minder dan 20% van deze jonge patiëntjes. De grootste oorzaak is het gebrek aan medische zorg.

Ingezette middelen

Voor deze campagne verzorgt Mindwize de direct mail en telefonische werving. De stichting besteedt er ook aandacht aan in de e-mail-nieuwsbrief en op de website. De campagneboodschap wordt versterkt doordat Wereld Kanker Dag (4 februari) en Wereld Kinderkanker Dag (15 februari) in de campagneperiode vallen.

De campagne

De jaarlijkse inzamelactie is al jaren een goed lopende campagne. Dit jaar staat het verhaal van Elvianis (6) in Venezuela centraal. Zij is een van de vele kinderen die steun nodig heeft in haar gevecht tegen kanker. De kans op genezing is voor kinderen met kanker in ontwikkelingslanden verre van vanzelfsprekend. In veel arme landen zijn medicijnen en behandelingen in een ziekenhuis een luxe en onbetaalbaar voor ouders van kinderen als Elvianis.

We vragen de ontvanger om aan te sluiten in de strijd tegen kinderkanker door de actie in de eigen woonplaats te steunen. Om de donateur te bedanken voor de hulp zit bij de brief een vrolijk vel met gepersonaliseerde adresstickers.

Het doel van de campagne is om zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen met kanker in ontwikkelingslanden. Daarnaast zorgt deze campagne er ook voor dat we het donateursbestand actief houden en donateurs reactiveren.

Inhoud mailpack

Stichting Kinder Kanker Genezing 

Stichting Kinder Kanker Genezig (KKG) zet zich in voor kinderen met kanker en andere chronische ziekten in ontwikkelingslanden. In de eerste plaats met levensreddende medische hulp voor het zieke kind. Maar ook met familiehulp.

Over Mindwize

Wij helpen goede doelen en non-profits aan meer en betere donateurs door middel van aansprekende campagnes en verfijnde data-analyses. We zetten mensen aan tot actie. We zorgen voor meer giften en bouwen aan waardevolle relaties. Met meer dan 25 jaar ervaring weten we wat werkt om het beste resultaat te bereiken zodat jouw organisatie de wereld een beetje mooier te maken.

Vragen over deze campagne?

Neem dan contact op met Heidi Meiland via onderstaand formulier.

Andere campagnes

Waar we ook trots op zijn

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke maand fondsenwerving nieuws in je inbox.