Rode Kruis Vlaanderen – Welkomst- en loyaliteitsprogramma

Loyaliteit van je donateurs

In deze vluchtige tijden is het bouwen en warm houden van donateursrelaties essentieel. Met het Rode Kruis-Vlaanderen werken we een geïntegreerd welkomstraject uit en verzorgen we de nieuwsbrief.

Donateurs bedanken

Beiden hebben als doel de invloed van het Rode Kruis zichtbaar te maken én de donateurs te bedanken voor hun betrokkenheid. Zowel het welkoms- als loyaliteitsprogramma worden multi-channel uitgewerkt met relevante contactmomenten via post, e-mail, website en telefoon. Zo blijven we de betrokkenheid vergroten!

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over de resultaten van deze campagne voor Rode Kruis Vlaanderen? Neem dan contact op via info@mindwize.be.

Rode Kruis Vlaanderen

Rode Kruis Vlaanderen is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie. Via het Belgische Rode Kruis maken zij deel uit van de Internationale Rode Kruis- en Rode Halve Maanbeweging. Hun missie is drieledig:

  • Opkomen voor kwetsbare mensen in binnen- en buitenland.
  • Actief zijn op het vlak van rampenbestrijding, zelfredzaamheid en bloedvoorziening.
  • Daarbij een maximaal beroep doen op vrijwilligers.

Meer informatie vind je op de website van het Rode Kruis Vlaanderen.

 

Over Mindwize

Wij helpen goede doelen en non-profits aan meer en betere donateurs door middel van aansprekende campagnes en verfijnde data-analyses. We zetten mensen aan tot actie. We zorgen voor meer giften en bouwen aan waardevolle relaties. Met meer dan 25 jaar ervaring weten we wat werkt om het beste resultaat te bereiken zodat jouw organisatie de wereld een beetje mooier te maken.

Vrijblijvend brainstormen over uw fondsenwerving?

Maak kennis met de mogelijkheden voor jouw organisatie tijdens een vrijblijvende brainstorm. Neem contact op via info@mindwize.nl of bel 023-5677000.

Andere campagnes

Waar we ook trots op zijn

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke maand fondsenwervingsnieuws in je inbox.