Socialtalk bestaat 5 jaar!

Socialtalk bestaat 5 jaar

Deze maand bestaat Socialtalk 5 jaar, een jubileum! In totaal hebben we al 30.366 doorlopende machtigingen en nieuwe donateurs voor onze klanten geworven.

De relatie met je donateurs vraagt én verdient aandacht. En dat begint al bij de eerste donatie. Onze 32 relatiebeheerders bezoeken (potentiële) donateurs aan huis om met hen in gesprek te gaan. Dit zijn persoonlijke, vaak openhartige gesprekken die:

  • waardevolle data opleveren
  • leiden tot (nieuwe) loyale donateurs
  • meer of grotere giften opleveren
  • je naamsbekendheid vergroten

Werving via QR-code positief ontvangen

Sinds vorig jaar kunnen nieuwe donateurs ook via een QR-code inschrijven. Dat is een stuk sneller en makkelijker dan het traditionele inschrijfformulier, al kan dat natuurlijk ook nog gewoon. We ontwikkelden de QR-mogelijkheid samen met de online afdeling van Mindwize. Het is uitgebreid getest en de resultaten zijn positief. Mensen snappen snel hoe het werkt. En het lijkt nieuwe donateurs extra vertrouwen te geven! Dat komt doordat zij de code met hun eigen telefoon of tablet scannen. Ze geven dus niet hun bankgegevens aan een ‘vreemde’ en houden de regie letterlijk in eigen hand.

Meer informatie over werving via QR-code

 

Huis-aan-huiswervingsbureau voor goede doelen

Als hét huis-aan-huiswervingsbureau voor goede doelen werken we al jaren voor MS-Anders, De Nederlandse Hartstichting, Amref Flying Doctors, Amazonekinderen, Child-Help, Simavi, Stichting DierenLot, Make a Wish, Stichting ParkinsonFonds, Stichting Kinder Kanker Genezing, Wereld Kanker Onderzoek Fonds, Christoffel Blinden Mission, Hoffnung für Kinder, Reddingsbrigade Nederland, Signi Zoekhonden, Terre des Hommes, KWF, De Zonnebloem, SOS Kinderdorpen, Eye Care, Het Vergeten Kind, Milieudefensie en Cliniclowns.

Wil je weten wat Socialtalk voor jóúw organisatie kan betekenen?

Neem dan contact op met Socialtalk.

Ander nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke maand fondsenwerving nieuws in je inbox.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!