Strategie en data-analyse voor goede doelen

De basis van succes

Strategie en data-analyse voor goede doelen

Alles begint en eindigt bij ons met data. Wij geloven dat je alleen met de juiste inzichten de juiste beslissingen kunt nemen.

We helpen fondsenwervers om van jouw losse giftgevers waardevolle relaties te maken. Dat vraagt om een doeltreffende strategie en een gedegen data-analyse. Met behulp van deze data-analyse kunnen een groot aantal strategische vragen beantwoord worden. Als we de doelgroep in kaart hebben en de mensen kennen die jouw organisatie een of meer keren financieel hebben gesteund, ontwikkelen we een strategie die hen aan jouw organisatie gaat binden. Niet voor even, maar voor lange tijd.

Een database om op te vertrouwen
In een wereld met meer en meer data en regels wordt het steeds belangrijker om een database te hebben waar je op kunt vertrouwen.
Daarom besteden wij veel aandacht aan het beheer van jouw database. Zo kun je erop vertrouwen dat jouw donateurs gegevens up-to-date zijn en voldoen aan alle (AVG-)regels.

Meer informatie over onze fondsenwervingsdatabase vind je hier. 

Verander informatie in inzichten
Maar wij gaan verder. Wij helpen je om al die informatie om te zetten in inzichten die helpen om jouw missie te vervullen.
Met de juiste inzichten word je efficiënter en effectiever. Onze analyseproducten gecombineerd met onze ruime expertise geven je de inzichten die je nodig hebt om donateurs te werven, te behouden en te ontwikkelen tot nog betere donateurs.

Meer weten hoe we strategie inzetten en hierop analyseren?
Neem dan contact met ons op via info@mindwize.nl of bel 023-567 7000.

Neem contact op

Campagnes

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke maand fondsenwerving nieuws in je inbox.