23 mei
Mindwize fietst naar kantoor

Landelijke Fiets naar je Werk Dag?

Mindwize doet mee op 23 mei aan de landelijke fiets naar je werk dag. We gaan met zoveel mogelijk medewerkers naar kantoor fietsen. Lees hier meer informatie over die dag.

Begin fris aan je werkdag op donderdag 23 mei 2019. Fiets deze dag samen met alle collega’s en vele anderen naar het werk. Fietsen is gezond én goed voor het milieu. Dus laat op 23 mei je auto of openbaar vervoer voor wat het is en kom gewoon op de fiets! Je maakt met je deelname bovendien kans op mooie prijzen. De hoofdprijs is een splinternieuwe Cortina Common 7V met fietsverzekering. Nieuw is dat je dit jaar ook de besparing op je autokosten kunt doneren aan Cycling Out of Poverty (CooP-Africa).

Ook mee doen?

Ga naar www.fietsnaarjewerkdag.nl en meld je direct aan. Bij aanmelding vul je naast je gegevens ook het aantal kilometers in dat je gaat fietsen. Automatisch wordt de besparing op je autokosten berekend. Dit bedrag kun je vervolgens doneren aan Coop-Africa, maar dat hoeft natuurlijk niet. Mocht je dat wel willen, dan wordt je via de site doorverwezen naar de website van Coop-Africa en via Tikkie kan je het bespaarde bedrag of natuurlijk een ander bedrag doneren. Heel gemakkelijk allemaal! Met je aanmelding maak je automatisch ook kans op mooie prijzen, waaronder de hoofdprijs: een splinternieuwe Cortina Common 7V inclusief fietsverzekering! Of een mooie HP laptop, een koptelefoon van Fresh ’n Rebel, bluetooth speakerboxen én nog veel meer.

Cycling out of Poverty

Cycling out of Poverty zorgt ervoor dat boeren en kleine ondernemers in Kenia en Oeganda letterlijk en figuurlijk in het zadel worden geholpen. Elke gedoneerde €100 betekent één nieuwe fiets. Een fiets maakt hier echt het verschil. Het doorbreekt de vicieuze cirkel van armoede in Oost-Afrika. CooP-Africa voorziet met hun project Bike4 Work Oost-Afrikanen van fietsen om meer inkomsten te kunnen genereren. Ook traint en ondersteunt het ter plaatse sociale fietsondernemingen.

Laatste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We sturen we je een paar keer per jaar tips, workshops en vacature nieuws.