Face2Face Fundraising Online Summit

Op woensdag 3 juni 2020 (om 09:30) wordt er een gratis Global Face2Face Fundraising Online Summit georganiseerd, met als doel de sector te helpen face-to-face fondsenwervingskanalen opnieuw op te starten na de sociale afstandsbeperkingen.

Hoe kunnen we zowel onze donateurs als onze fondsenwervers beschermen?

Welke tools hebben we nodig?

Welke nieuwe kansen kunnen we verkennen?

Virtuele top

Tijdens deze virtuele top komt de wereldwijde face-to-face fondsenwervende gemeenschap samen om ideeën uit te wisselen en strategieën te bespreken om het kanaal nieuw leven in te blazen. Dit omvat welke nieuwe maatregelen nodig kunnen zijn om zowel fondsenwervers als donateurs tijdens face-to-face interacties te beschermen, de impact en toekomstige kansen voor het kanaal.

Het evenement wordt georganiseerd door de Austrian Fundraising Association (Fundraising Verband Austria) en het International F2F Congress Committee en wordt georganiseerd in samenwerking met Fundraising Everywhere, ondersteund door de European Fundraising Association (EFA) en UK Fundraising.

Het programma

Het programma is ontwikkeld door Daryll Upsall (Daryl Upsall & Associates), Elsbeth de Ridder (Save the Children International) en Eduard Marček (EFA / Slovak Fundraising Association).

Het evenement van een halve dag, richt zich op vier belangrijke gebieden:

  • Initiële kennis van heropende F2F-markten
  • Ethische normen voor F2F tijdens Covid-19
  • Strategieën voor het herstarten van F2F naarmate sociale afstandsbeperkingen worden opgeheven
  • Bouwstenen voor succes

Dankzij de genereuze steun van Salesforce, DialogDirect, Formunauts, HSP en Kober, zal het evenement gratis zijn voor alle deelnemers.

Datum: Woensdag 3 juni 2020
Tijd: 09:30

Registreer

 

Hoe werven wij straks weer deur-aan-deur donateurs?

Vanwege corona konden we natuurlijk een tijd lang niet deur-aan-deur werven. Maar vanaf 25 mei kan en mag het weer. Nu wil jij natuurlijk weten hoe we dit precies gaan doen. We merken dat sommige van onze klanten huiverig zijn om donateurs om giften te vragen. En weer langs de deuren gaan, dat durven velen ook (nog) niet zo goed aan. Maar de kans is groot dat je nieuwe donateurs nu extra hard nodig hebt. Des te belangrijker dus om je schroom opzij te zetten. Wij kunnen je geruststellen. Onze wervers hebben zich ervoor klaargemaakt om jouw organisatie te vertegenwoordigen op een manier die nu passend is.

Lees meer

 

 

Andere fondsenwerving events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een e-mail wanneer de nieuwe fondsenwerving events bekend zijn.