ThirdSector Fundraising Conference

ThirdSector is er om goede doelen te steunen. Met de voortdurende opkomst van digitale technologie en de verschuiving in verwachtingen en eisen van het publiek, is het nog nooit zo belangrijk geweest om de relatie die je hebt met je donateurs, zowel online als offline, te versterken. Om in te spelen op de dringende vraag naar transformatie en verandering, moeten fondsenwervers en liefdadigheidsleiders innovatieve en creatieve benaderingen gebruiken voor fondsenwervingscampagnes.

Bezoek de online fondsenwervingsconferentie van ThirdSector om je netwerk uit te breiden en je fondsenwervende gemeenschap te versterken. De conferentie bruist van de inspiratie, innovatie en praktische oplossingen voor uitdagingen op het gebied van fondsenwerving.

Tickets

Over ThirdSector

ThirdSector is de toonaangevende publicatie in het Verenigd Koninkrijk voor iedereen die wil weten wat er gaande is in de liefdadigheids- en vrijwilligerssector.

ThirdSector organiseert ook een reeks conferenties en evenementen, waaronder de Fundraising Conference en Third Sector Tech Summit, die medewerkers van goede doelen de gelegenheid biedt om collega’s te ontmoeten, seminars en keynote-sessies van experts en praktijkmensen bij te wonen en geselecteerde leveranciers te ontmoeten.

Tickets

Andere fondsenwervings-events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een e-mail wanneer er nieuwe fondsenwerving events bekend zijn.