IFC

22-25 October 2024 | In person & online

Het IFC brengt 1.000 changemakers, innovators en opinieleiders uit meer dan 60 landen samen om de grootste uitdagingen voor onze wereld aan te gaan.  De IFC-ervaring gaat over meer dan alleen deelnemen aan inspirerende plenaire vergaderingen, baanbrekende masterclasses en interactieve workshops.

Het gaat over jezelf volledig onderdompelen in leren en ontwikkelen gedurende vier hele dagen.

Er komt een divers en wereldwijd publiek, met sprekers, fondsenwervers en denkers van over de hele wereld, waaronder Saoedi-Arabië, Zuid-Afrika, Australië, de Verenigde Staten en nog veel meer in heel Europa.

Dit jaar zijn er sprekers uit meer dan 30 landen. Het is heel inspirerend om mensen met verschillende culturele achtergronden te ontmoeten en te ontdekken wat we gemeen hebben.

Ze zullen ook spreken over trends die van cruciaal belang zijn voor je werk en ze zullen je laten kennismaken met frisse ideeën van over de hele wereld.

Het geeft je ook de kans om te horen wat wel en niet over de hele wereld werkt, zodat je de winnende stukjes van elke strategie kunt uitkiezen en ze in je eigen land kunt testen. Ik verzeker je, je zult met heel veel plezier, inspiratie en contacten weg gaan.

Maar nog veel belangrijker. Door alle ervaringen en kennis zul je een betere fondsenwerver worden en met jouw organisatie de wereld een nog betere plek maken. Is dat geen mooie gedachte?  We hopen je daar te zien!

MELD JE AAN

Routebeschrijving

Laatste fondsenwervings-events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een e-mail wanneer er nieuwe fondsenwerving events bekend zijn.