Fundraising Online

Elevate your digital fundraising

Een unieke en baanbrekende virtuele conferentie die je werk zal inspireren, informeren en stimuleren.

Fundraising Online wordt een laboratorium van kennisdeling, leren en geweldige ideeën. Plan je eigen pad door het drukke programma en kies de onderwerpen die je het meest interesseren. Je kunt sessies live bijwonen en on demand bekijken, zodat je nooit iets hoeft te missen.

Tickets

Mindwize organiseert een sessie over hoe je jouw online community kunt laten groeien voor donorconversie en meer:

Laat jouw online community groeien voor donorconversie en meer

Hoe je jouw community kunt opbouwen en al je doelstellingen kunt bereiken met zinvolle online betrokkenheid (wat meer is dan alleen ‘leadgeneratie’!).

Supporters willen tegenwoordig andere relaties met hun doelen. Ze willen gevarieerde, rijkere manieren om deel te nemen – en ze belonen de organisaties die hen dat bieden.

Deze sessie onderzoekt hoe non-profitorganisaties zinvolle online betrokkenheid benutten om al hun doelstellingen te realiseren – en daarbij silo’s doorbreken. Campagnes met meerdere stappen en meerdere kanalen realiseren beleidsdoelstellingen, bouwen e-maillijsten en sociale fanbases op, versterken kernboodschappen en bereiken miljoenen terwijl ze ook zorgen voor een stroom van toegewijde donateurs.

Hoewel zinvolle online betrokkenheid de tactieken van ‘lead generation’ toepast, zijn de mensen die op deze manier aansluiten bij uw zaak veel meer dan ‘leads’.

In deze praktische sessie:

  • verken je een reeks van leadgeneratiegebieden en -typen via echte voorbeeldcampagnes (er zijn opties voor elke organisatie!)
  • ontdek je creatieve tactieken die ervoor zorgen dat mensen betrokken raken en reageren
  • laat je zien hoe je testcampagnes kunt bedenken en structureren om nuttige gegevens te verzamelen en uw campagnes te optimaliseren.

Deze sessie is gebaseerd op de 15 jaar ervaring van de gastheer in het maken en uitvoeren van campagnes voor tal van organisaties, van de Soi Dog Foundation tot Amnesty International. Deze campagnes hebben miljoenen mensen betrokken en honderdduizenden donateurs geworven.

Deze sessie wordt gehouden in het Engels. Het tijdschema is nog niet bekend.

Tickets

Spreker

Laatste fondsenwervings-events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een e-mail wanneer er nieuwe fondsenwerving events bekend zijn.