IFAB 2020 

IFAB 2020

International Fundraising Across Borders

18-20 november 2020

Een driedaagse online conferentie uitsluitend voor internationale fondsenwerving. 20 talks, 5 specialistische sessies, live Q&A’s, deskundige artikelen en meer!

Tijdens de driedaagse online conferentie zijn er 20 opgenomen sessies van een uur die je in je eigen tempo kunt bekijken. Elke sessie bevat een presentatie door een ervaren internationale fondsenwerver uit Europa, Afrika, Azië of Noord-Amerika, en een presentatie door een ervaren binnenlandse expert uit de regio. Een moderator faciliteert de discussie tussen de twee sprekers. Dit betekent dat de deelnemers ‘beide kanten’ van het verhaal zullen hebben.

Elke IFAB-deelnemer krijgt toegang tot de Chapel & York-app waarmee je voor, tijdens en na IFAB kunt communiceren met sprekers en kunt netwerken met andere deelnemers. Ze hebben specialistische sessies en live Q&A’s! Er is voor ieder wat wils.

IFAB Online is gegroeid uit de 25-jarige geschiedenis van Chapel & York van het werken met organisaties en non-profitorganisaties die internationaal geld inzamelen.

Nu meer dan ooit vonden zij dat besluitvormers en praktijkmensen in de non-profitsector hoogwaardige, praktische informatie moesten krijgen van collega’s van over de hele wereld die hun kunnen helpen om een nog betere fondsenwerver te worden.

Bestel kaarten 

Andere fondsenwervings-events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een e-mail wanneer er nieuwe fondsenwerving events bekend zijn.