GivingTuesday Nederland

GivingTuesday is een wereldwijde beweging om te geven en elkaar of anderen te helpen. Duizenden mensen over de hele wereld werken daarvoor deze dag samen en delen datgene wat zij doen via social media.

Onder het motto Geef en doe goed! helpen organisaties of particulieren een goed doel of iemand anders tijdens de eerste Nederlandse #GivingTuesday editie op dinsdag 3 december 2019. Geef en doe goed tijdens #GivingTuesday door een actie te organiseren:

Iedereen kan meedoen: als persoon, als goed doel, bedrijf, sportclub, buurtvereniging, serviceclub enz. Dus ook jij / jullie!  Meld je hier aan als deelnemer aan #GivingTuesdayNL: het is gratis en zo ziet de hele wereld dat jij ook meedoet. Samen doen we meer!

Via hashtag #GivingTuesdayNL kan iedereen via social media volgen wat er in Nederland voor een ander gedaan wordt tijdens Giving Tuesday. Gebruik dus hashtag #GivingTuesdayNL in alle communicatie tijdens en rondom jouw of jullie #GivingTuesdayNL actie. Maak gebruik van het GivingTuesday-logo en alle andere hulpmiddelen die je op deze website vindt.

Je kunt een actie doen op 3 december zelf. Maar je kunt ook nu een actie beginnen die op 3 december eindigt. Of op 3 december een actie starten die bv. eindigt met Kerstmis.

Klik op een onderstaande button om mee te doen.

Ja, ik doe mee

Andere fondsenwerving events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een e-mail wanneer de nieuwe fondsenwerving events bekend zijn.