Fundraising Online 2021

 

Fundraising Online #FRO2021

28, 29 en 30 april 2021

Fundraising Online 2021 (#FRO2021) is een volledig virtuele conferentie van de Resource Alliance, die plaatsvindt op 28, 29 en 30 april 2021.

Om # FRO2021 voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te houden en de beste inhoud te blijven leveren, vraagt het evenement dit jaar een kleine bijdrage van £ 30 (£ 25 early bird) voor 72 uur toegang tot het programma of £ 60 (£ 50 early bird) voor 30 dagen extra on-demand toegang na het evenement.

De inhoud zal uiteenlopend zijn voor al uw behoeften op het gebied van fondsenwerving, verandering en innovatie, met een sterke focus op digitale fondsenwerving, hoe u aankomende trends kunt benutten, en wat er hierna komt!

De sessies worden in het Engels gegeven door internationale fondsenwervers.

REGISTREER JE HIER

Meer informatie

Fundraising Online (FRO) zag 15.000 mensen uit 145 landen samenkomen in 2020. 2021 belooft nog groter te worden.

De brede inhoud is gericht op alle behoeften op het gebied van fondsenwerving, verandering en innovatie, met een sterke focus op digitale fondsenwerving en betrokkenheid, hoe je opkomende en ontwrichtende technologische trends kunt benutten en wat er hierna komt.

#FRO2021-sessies behandelen alle elementen van hoe goede doelen en campagnegroepen digitaal kunnen gebruiken om op grote schaal met het publiek in contact te komen. Van het allerbeste op het gebied van digitale fondsenwerving, publieke betrokkenheid en het opbouwen van bewegingen tot de meest inzichtelijke handleidingen voor het leveren van effectieve digitale activiteiten op internet, sociale media en e-mail, evenals het meest praktische en toepasbare gebruik van nieuwe technologieën. De sessies worden ondersteund door casestudy’s en voorbeelden uit de hele wereld.

REGISTREER JE HIER

Andere fondsenwervings-events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een e-mail wanneer er nieuwe fondsenwerving events bekend zijn.